Målrikt i hemmapremiären

Vi vinner hemmapremiären mot topplaget Älvsbyn med 7-6

Det märktes redan tidigt på uppvärmningen att detta är topplagen i div 3 som möts. Matchen startar i högt tempo och det smäller redan efter 13 sekunder när Älvsbyn gör 0-1.
Efter en stund så chockar Älvsbyn igen och det står 0-2. Hemmalaget hänger inte alls med och Robert Sandström räddar laget från fler baklänges mål. Vi flyttar upp spelet och efter fint solo mål och ett två mot noll läge så är det kvitterat!

Andra perioden är det vi som rivstartar och 3-2 kommer i första bytet dock kvitterar Älvsbyn rätt fort. Sen kommer två stycken misstag i egen zon och plötsligt leder Älvsbyn med 3-5, då tror nog många i Ica arena att detta är kört men Höffen hockey gör som fansen sjunger och visar hjärta!

Hemmalaget pressar på i varje byte och visst kommer målen, 3-5 blir snabbt 5-5 före Älvsbyn lyckas få in 5-6. Nu ser det mörkt ut men återigen är Höffen framme och 6-6 sitter. verkar bli övertid men 2 minuter innan slut levererar mr Koivupalo sitt andra mål och 7-6 blir slutresultatet. Ca 290 personer har hittat till Ica arena denna kväll och Höffen ultras levererar härligt tifo och skapar bra atmosfär.

Nu blickar vi framåt och Rosvik borta nästa lördag !

Målskyttar :

Sjöblom
Lukin
Taavo 2st
Koivupalo 2st
Blomster

spelschema_res

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

Article written by Jani