Om föreningen

Haparanda hockey förening bildades i juni 2015  pga saknaden av ett seniorlag på ej elitnivå i Haparanda trakten var stor. Många spelare har fått sluta med ishockey på grund av saknaden av ett lag på lägre nivå.

Haparanda har alltid haft mycket talanger som aldrig riktigt nått hela vägen till dem stora arenorna, föreningen bildades av 80talisterna Jussi Mikkola (ordförande), Mikael Mikkola (Coach) och Sebastian Lukin (General manager, Coach). Där flera av oss har lång erfarenhet av ishockey både på och utanför isen.

Det är ett kompisgäng som förverkligar idéerna om att driva en hockeyförening i stan där vi erbjuder lagidrott på tävlingsnivå. Vi tycker att idrott är bra för hälsan och varför ska man sluta tävla bara för att man nått 25 år och aldrig blivit elitspelare.

Föreningen kommer i första hand endast driva seniorlag  där spelarna i dagsläget  är i åldrarna 18-38.
Föreningen startar i div 3 norra och målsättningen är att bli ett stabilt lag som kan klättra i seriesystemen inom kort.

Styrelsen i föreningen består av
Jussi Mikkola, Ordförande (Ekonom och statstjänsteman)
Mikael Mikkola, Coach (Industriarbetare)
Rasmus Koivupalo, Spelare(Handeln)
Sebastian Lukin, Sportchef (Hockeyvagabond)

Webmaster för sidorna är Jani Pesonen, Spelare (Data-tekniker)

Ni kan kontakta oss på förnamn.efternamn@haparandahockey.se eller använda er av kontaktformuläret nedan.

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ditt meddelande

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone