Serieseger!

spelschema_res

Sista matchen för året är avklarad och det blev seger efter hård match mot Hertsörinken IF. Det var en härligt hård match där vi återigen vände underläge till seger i tredje perioden. Det var en härlig inramning på läktarna och rolig hockey på isen.

Första perioden tog Hertsörinken ledningen men strax innan periodvila åkte John Tano genom hela plan och satte in kvitteringen. Vi hade fyra hela femmor mot Hertsörinkens 13 spelare som gjorde att vi kunde tugga ner dom allt efter tiden gick.

I Andra perioden började vi med powerplay och tog ledningen efter 2,35 men minuten efter kom Kvitterade Hertsörinken och 50 sekunden efter tog dom återigen ledningen. Därefter handlade mycket om kamp och små grinigt spel. 13 minuter in i andra uttökade Hertsön sin ledning till 2-4. Men samma som i första perioden så tog Juntti tag i det från sin backplats och sköt 3-4 i 16e minuten.

Inför tredje pratades det att vi var tvungna att börja åka ifrån Hertsön som vi gjorde i första perioden och tredje perioden började tufft med mycket tacklingar och små grinigt spel. Vi malde ner Hertsörinken och efter 10 minuter kom kvitteringen och sekunder efter 5-4. Det resultatet stod sig och vi blev seriesegrare på 16poäng totalt.

 

Nu är det jul vila från matcher men vi fortsätter träna inför vår serien där vi ännu väntar på våra motståndare i Division 2 Fortsättningsserien.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn0Email this to someone

Article written by Jani